+31 (0) 418 655 200 Klantsupport Trainingen

 

 

Alphacam CADCAM software voor aansturing van al uw CNC machines

Steen

Alphacam is een toonaangevende leverancier van CAD/CAM software voor de steenverwerkende industrie. De Alphacam Stone software is speciaal ontwikkeld om u te ondersteunen in de unieke uitdagingen die horen bij het bewerken van steen en marmer. Iedere machineconfiguratie, van eenvoudig 2-assig tot complex 5-assig, wordt door de software ondersteund, evenals de specifieke gereedschappen die worden gebruikt binnen uw branche.

Van eenvoudig 2D tot complex 3D 5-as
Alphacam wordt ingezet bij een grote diversiteit aan bedrijven, van kleine steenbewerkende bedrijven met uitgesproken en ingewikkelde producten tot spelers met grotere volumes. Zo kunt u met Alphacam 2D bewerkingen genereren voor bijvoorbeeld de productie van keukenbladen, maar kunt u ook ingewikkelde 5-assige bewerkingen aansturen, bijvoorbeeld voor bijzonder gevormde ornamenten voor de renovatie van klassieke gevels.

Alphacam Stone is beschikbaar in vier versies, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. U kunt zo altijd de juiste versie kiezen, die past bij uw toepassing en machinepark.

X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest