Leeuwerik: “Pure tijdwinst met Alphacam”

“Voor het inlezen en bewerken van een hele reeks aan diverse extensies en het maken van CNC-freesbestanden zetten we de Alphacam-software van Proteus in. Mits juist ingesteld wordt daardoor de programmeertijd gehalveerd, pure tijdwinst dus”, aldus Patrick Diesveld van Leeuwerik.

Leeuwerik is een zelfstandig landelijk opererend importeur en groothandel in constructief en decoratief plaatmateriaal met vestigingen in Eindhoven, Hoevelaken en Drachten. Voor het klantspecifiek bewerken van te leveren plaatmateriaal wordt Alphacam-software van Proteus ingezet.

Leeuwerik stelt zich op als partner voor de professionele verwerker van plaatmaterialen. Deze materialen worden rechtstreeks geïmporteerd over de hele wereld vanaf vrijwel ieder continent. De ultra moderne hoofdlocatie in Eindhoven met een oppervlakte van 20.000 m2, herbergt meer dan 3.000 producten. Leeuwerik zorgt ervoor dat de klant op het juiste moment (just in time) over de juiste materialen kan beschikken.

Wilt u meer weten over de ervaringen bij Leeuwerik met de software van Alphacam? Download dan kosteloos het complete klantverhaal.

NAAR DE KLANTVERHALEN