Nieuwe training: Automation Manager

Wilt u het werken met Alphacam verder vereenvoudigen en daarmee nog meer tijd besparen? In september starten we met een gloednieuwe cursus: Alphacam Automation Manager. Tijdens deze training leert u hoe u uw programmeerproces vereenvoudigt en repeterende handelingen automatisch uitgevoerd worden.

Werkt u met Alphacam? Dan is deze training een essentiële aanvulling op uw kennis. Dirk Kooter, Alphacam-consultant: “We kregen veel vragen vanuit onze klantenkring over mogelijkheden voor deze training. Dankzij de doorontwikkeling is de software nu zo ver dat het ook door een gebruiker ingericht kan worden en de tijd is rijp om onze gebruikers hierin te trainen.”

Tijdsbesparing
Tijdens de training komen diverse onderdelen aan bod zoals bewerkingsstijlen / autostijlen, nesting, verwerken Solids/ feature extraction, importeren/ verwerken Assemblages en natuurlijk de Automation Manager*.
Kooter: “Niet alleen verdiepen Alphacam-gebruikers hier hun kennis van het pakket, ze krijgen ook inzicht in de nieuwe mogelijkheden en features. Daarnaast levert de cursus uiteindelijk een tijdsbesparing én een kwaliteitsimpuls op.”

Inschrijven gaat via onze speciale Automation Manager-pagina. Daar vindt u ook meer informatie over de inhoud.

* = Automation Manager is een standaardfunctionaliteit in Alphacam.