Terugblik: Proteus Klantevent 2019

We kijken terug op een zeer geslaagd Proteus Klantevent! In de prachtige locatie Molen De Zwaluw gingen we donderdag 3 oktober diep in op de nieuwste ontwikkelingen rond Alphacam, Proteus ERP en imos.

Tijdens de opening door Managing Director Geert-Jan den Besten keken we naar de toekomst van Proteus Systems als onderdeel van de Trivest Software Group en de recente overname door ECI Software Solutions.

Alphacam-sessies
In een drietal Alphacam-sessies vertelden collega’s Cyril Wouden en Pascal van den Hombergh samen met Henk van Heuveln en Jason Walker over de vernieuwde mogelijkheden in Alphacam 2020.0. Er werd veel informatie gedeeld over o.a. nesting en de Automation Manager.

Business Intelligence
Tijdens plenaire sessies ging BI-specialist Martin Karssen in op het belang van Business Intelligence voor iedere organisatie: sturen op data en altijd de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste moment.

Trivest Connect
De mogelijkheden van Trivest Connect kwam ook aan bod. Specialist Karel Kraaijeveld vertelde over hét platform voor de maakindustrie dat bedrijven met elkaar verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren.

Omdenken
Na een uitgebreide lunch werden de zinnen verzet en de gedachten creatief geprikkeld door de mensen van Omdenken. In een gedreven clinic werd er met veel humor en betrokkenheid gekeken hoe men niet in problemen, maar in mogelijkheden kan denken.

Onder het genot van een hapje en drankje bleef er daarna ruimte over om onderling met elkaar te spreken en te netwerken.

Nogmaals dank aan alle klanten die op het Proteus Klantevent 2019 aanwezig waren.