+31 (0) 418 655 200 Klantsupport Trainingen

 

 

Alphacam CADCAM software voor aansturing van al uw CNC machines

Gebruiksgemak is een van de redenen dat Alphacam de industriestandaard is voor het aansturen van CNC-machines. Alphacam beschikt over zowel CAD- als CAM-functionaliteit. U kunt zelf een tekening maken in Alphacad, maar u kunt ook 2D en 3D tekeningen van allerlei andere CAD-pakketten in de software importeren; zowel draad- en vlakmodellen als volumemodellen (solids). Vervolgens kunt u deze tekeningen op allerlei manieren bewerken en automatisch de juiste gereedschappen en gereedschapsbanen toekennen. Door de handige interface is de omzetting van CAD naar CAM zeer eenvoudig.

Postprocessor
Met de hedendaagse concurrentie is het erg belangrijk dat u het maximale uit uw machine kunt halen. Optimale efficiëntie bereikt u door een perfecte link tussen Alphacam en uw CNC-machine, door middel van een postprocessor. Wij hebben voor een zeer groot aantal machines postprocessoren beschikbaar. Bestaat er nog geen postprocessor voor uw specifieke machine, dan kunnen wij deze voor u ontwikkelen. Met de kennis en ervaring van onze CAD/CAM-afdeling zorgen wij zo voor een optimale CNC-output, waardoor u met Alphacam een maximaal rendement en een zo hoog mogelijke kwaliteit behaalt in een zo kort mogelijke tijd.

Nesting
Alphacam is beschikbaar in verschillende versies, afhankelijk van uw branche, toepassing en machine(park). Standaard vindt u in alle versies van Alphacam uitgebreide nesting functionaliteit. Zowel voor rechthoekige als vrije vormen berekent de software de meest optimale plaatindeling. Naast vormen kunt u ook complete tekeningen of NC-banen nesten. Uw nestlijsten kunt u bovendien opslaan voor hergebruik. U zorgt zo op de meest efficiënte manier voor een optimale inzet van uw materiaal.

 

X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest