+31 (0) 418 655 200 Klantsupport Trainingen

 

 

Alphacam CADCAM software voor aansturing van al uw CNC machines

Alphacam Essential is de ideale instapversie voor basis 2D CNC-werk. Deze versie biedt u de fundamentele gereedschappen voor CAD/CAM-productie. U kunt werkstukken tekenen en diverse
CAD-formaten importeren. Wanneer u vervolgens CAM-bewerkingen koppelt aan het werkstuk, kan Alphacam hieruit automatisch NC-programma’s genereren voor uw CNC-machine.

Alphacam Standard heeft alle functionaliteit van Essential, maar nu toegepast op alle werkvlakken van een 3D-volume (2,5D CNC-werk). Alphacam Standard biedt u de mogelijkheid geometrie en bewerkingen aanpasbaar te maken voor hergebruik. Importformaten zijn onder andere DWG, DXF en IGES.

Alphacam Advanced bouwt verder op Alphacam Standard. Het grote voordeel van deze versie is dat u de mogelijkheid heeft volwaardige 3D-bewerkingen uit te voeren met een 3-assige machine. Een zeer krachtige uitbreiding is de mogelijkheid te kunnen werken met ‘Constraints’. Door het aanpassen van variabelen kunt u producten snel in verschillende maatvoeringen produceren. Direct inlezen en bewerken van Solids is mogelijk, vanuit bijvoorbeeld Alphacam Part Modeler, Parasolid, Solidworks, Solidedge, ProE, Inventor en CATIA.

Alphacam Ultimate is de meest volledige versie waarvoor u kunt kiezen. Deze versie ondersteunt ook het simultaan bewerken van complexe werkstukken met 4 of 5 assen op uw CNC-machine. Een extra module die beschikbaar is voor de Advanced en de Ultimate versie is Alphacam Part Modeler, de softwareoplossing voor 3D solid modelling.

X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest